Nya Zeeland Nya Zeeland Nya Zeeland Nya Zeeland Nya Zeeland Vacker natur på Nya Zeeland

Idén till Lang Travel kommer ifrån att många vill resa till alla de fantastiska platser man får nys om i tidningar, Internet osv men man har inte tid att sätta samman en resa med upplevelser.

Ibland vill man bara slappa och sola och då finns det många charteralternativ, eller så vill man aktivera sig med t ex golf, skidåkning eller segling - här finns det också många arrangörer. De som idag oftast gör upplevelseresor är sk backpackers. De reser runt i världen och besöker alla guldkorn som finns. De lägger ned mycket tid att läsa resehandböcker, surfar runt på internet osv och bygger upp en lång resa med många stopp med en begränsad budget.

Det jag vill åstadkomma är resor som innehåller besök på många av de mest fantastiska platserna som finns på jorden. Resorna ska också genomföras med komfort så det upplevs som semester. Genom att arrangera gruppresor så blir det ekonomiskt möjligt att genomföra vissa utflykter som kanske ligger lite avsides.

Själv har jag rest runt i världen en del sedan 1990 och arrangerat interkontinentala gruppresor sedan 1996. Lang Travel startades i slutet av 2007 och den första resan som genomfördes var till Sydön på Nya Zealand i februari 2008.

Samtliga resor är med svensk reseledare. Vi flyger med välrenommerade flygbolag och bor på hotell/motell av bra kvalitet.

Varmt välkomna att uppleva världen med Lang Travel AB

Björn Lang

 

Lang Travel AB,  Ekliden 1, 352 50 Växjö,