Fråga: Kan man förlänga resan med en resa på egen hand?

Svar: Då de flesta resor som Lang Travel AB arrangerar är till platser långt från Sverige brukar det finnas ett stort intresse att före eller efter en gruppresa göra ett individuellt program. Det kan handla om ett stopp vid en mellanlandning på väg till eller från resmålet eller att man vill passa på att se fler platser i resans närområde. Vanligtvis är detta inget problem så kontakta Lang Travel om era önskemål. Det innebär att man får lösa en individuell flygbiljett som förutom avvikande pris ofta behöver betalas tidigare än slutbetalningsdatum för gruppresan.

 

Fråga: Kan man uppgradera flygresan till Economy Extra, Business e.d?

Svar: Det blir då en individuell flygbiljett som förutom annat pris också har andra betalningsvillkor. Kontakta Lang Travel om ni är intresserade att köpa denna typ av flygbiljett.

 

Fråga: Varför ingår det inte frukost varje dag på gruppresan?

Svar: Lang Travel har som målsättning att varje övernattning ska inkludera frukost men i många länder så ingår frukost inte i priset för hotellnatten. I de fall då Lang Travel inte kan få ett pris för en frukostbuffé eller liknade, utan hänvisas till att plocka ihop en frukost ur en à la carte meny, har vi valt att inte inkludera frukost. Naturligtvis innebär detta att resans pris är lägre än det skulle varit om frukosten hade ingått i programmet